Bewonersoverleg de Nijverheid 

 

 E-mail: info@denijverheid.nl

Geschreven door Tonny Noordman

Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid, gevestigd aan Marthastraat 20
7555 DX Hengelo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid
Marthastraat 20
7555 DX Hengelo
Tel.: +31 74 2470598
http://www.denijverheid.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons heeft verstrekt.
Wij verzamelen niet meer gegevens dan strikt noodzakelijk.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- E-mailadres en/of telefoonnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid heeft niet de intentie bijzondere persoonsgegevens te verzamelen of gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Coördineren van vrijwilligers
- Contact onderhouden met deelnemende partners in overleggen

Geautomatiseerde besluitvorming
Ac Mailing. Wordt gebruikt voor het verzenden van nieuws, informatie.
Persoonsgegevens worden bewaard zolang ze actueel zijn.
Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Naam:    bewaartermijn: tot wederopzegging
Email/Tel.:    bewaartermijn: tot wederopzegging

Delen van persoonsgegevens met derden
Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid verstrekt geen gegevens aan derden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen.
Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid, gevestigd aan Marthastraat 20

7555 DX Hengelo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid

Marthastraat 20

7555 DX Hengelo

Tel.: +31 74 2470598

http://www.denijverheid.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons heeft verstrekt.

Wij verzamelen niet meer gegevens dan strikt noodzakelijk.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- E-mailadres en/of telefoonnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid heeft niet de intentie bijzondere persoonsgegevens te verzamelen of gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- Coördineren van vrijwilligers

- Contact onderhouden met deelnemende partners in overleggen

Geautomatiseerde besluitvorming

Ac Mailing. Wordt gebruikt voor het verzenden van nieuws, informatie.

Persoonsgegevens worden bewaard zolang ze actueel zijn.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Naam:         bewaartermijn: tot wederopzegging

Email/Tel.:  bewaartermijn: tot wederopzegging

Delen van persoonsgegevens met derden

Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid verstrekt geen gegevens aan derden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen.

Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Stichting Bewonersoverleg de Nijverheid neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Design by: www.diablodesign.eu